Ziggo heeft nieuw cadeautje voor abonnees om hen te behouden

Nieuw jaarcontract levert Film1 als cadeau op.


Sinds Ziggo de rechten van de Formule 1 kwijtraakte en het bericht bekend werd dat de prijzen per 1 juli flink omhoog gaan, lijkt de aanbieder van onder andere internet en televisie zijn echte slagkracht te hebben verloren. Veel mensen zouden naar andere aanbieders overstappen.

Nadat Ziggo al abonnementen op ESPN als cadeau had aangeboden, heeft het bedrijf nu een nieuw cadeau in petto. Abonnees die hun contract kunnen verlengen, krijgen namelijk Film1 cadeau.

Proactief
Volgens Totaal TV is Ziggo een bepaalde groep van zijn klanten proactief aan het benaderen om ze een gratis abonnement op Film1 aan te bieden als extraatje. Dit is uiteraard bedoeld als een zogenaamde lock-in, om te voorkomen dat klanten overstappen.

Het cadeau wordt ook aangeboden aan klanten om te voorkomen dat ze snel de korting eisen die nieuwe klanten doorgaans wel krijgen, zoals een half jaar lang maar de helft van de abonnementskosten betalen.

Mooi cadeau: Film1
Film1 heeft vier lineaire kanalen waarop heel wat films te zien zijn. Daarnaast is er ook een video-on-demand-platform waarop films gestreamd kunnen worden. Normaal gesproken kost Film1 9,99 euro per maand.NieuwsFilm

meest populair