Gaaf gerucht: Deze X-Men keren allemaal terug in 'Deadpool 3'

Dit belooft een bijzondere film te worden.


Deadpool 3 belooft een zeer gave film te worden voor de Marvel-fans. Volgens een nieuw gerucht zullen een aantal populaire mutanten uit de X-Men-films een rol hebben in de film van Ryan Reynolds.

De bekende en vrij betrouwbare primeurtjesjager CanWeGetSomeToast beweert dat Wolverine-vertolker Hugh Jackman niet de enige acteur uit de X-Men-films van Fox die terugkeert in Deadpool 3.

Bekend drietal
Deze bron beweert namelijk dat Halle Berry, Famke Janssen en James Marsden ook van de partij zullen zijn. Deze sterren spelen respectievelijk Storm, Jean Gray en Cyclops.Storm kan met haar krachten het weer beïnvloeden, Jean Gray is een oerkrachtige mutant met telekinetische krachten en Cyclops kan laserstralen uit zijn ogen schieten.

Veel namen
Naast de bovenstaande namen, hebben ook The Crown-ster Emma Corrin (rol onbekend) en Succession-acteur Matthew Macfadyen (rol onbekend) een aandeel in de derde Deadpool-prent.

Terugkerende gezichten zijn Karan Soni (Dopinder), Leslie Uggams (Blind Al), Brianna Hildebrand (Negasonic Teenage Warhead), Shiori Kutsuna (Yukio) en Stefan Kapicic (Colossus).

NieuwsFilm

meest populair