De kneuzige Micael Cera eindelijk eens volwassen in de trailer voor 'The Adults'?

De kneuzige Micael Cera eindelijk eens volwassen in de trailer voor 'The Adults'?

Een coming-of-age over een broer, zijn twee zussen en hun gespannen relatie.

De eerste trailer voor Micael Cera's nieuwe comedydrama The Adults staat online. Een teder verhaal over een broer die worstelt om opnieuw een relatie te creëren met zijn zussen.

Naast Cera zien we Sophia Lillis (IT, Atroid City) en Hannah Gross (Tesla) in de coming-of-age-film als zijn twee zussen. De film wordt geregisseerd door Dustin Guy Defa.

Synopis
The Adults vertelt het verhaal van Eric en zijn twee zussen, Rachel en Maggie. Eric keert na een lange tijd terug naar zijn ouderlijk huis. En hoewel Maggie hem met open armen ontvangt, aarzelt Rachel.

Het plan om het tripje zo kort mogelijk te maken, begint te ontrafelen als Eric merkt dat hij de moeilijke relatie met zijn twee zussen en zijn verslaving aan een lokaal pokerspel moet balanceren.

Trailer
De trailer toont een familie die uit elkaar is gegroeid, terwijl ze proberen onderliggende problemen op te lossen en zo een hechtere band dan ooit krijgen. Bekijk de volledige trailer hieronder:



Lovende kritiek
Hoewel de film nog niet veel recensies heeft, zijn de eerste reacties erg positief. Op Rotten Tomatoes staat The Adults op dit moment op 100%. Steph Green van IndieWire noemt de film "Een gevoelige en oprechte kijk op een familie met te veel liefde om te geven en zonder hulpmiddelen om er iets mee te doen".

Het is nog niet duidelijk wanneer The Adults te zien is in Nederland.



NieuwsFilm

meest populair