Palpatine-acteur over zijn 'terugkeer' in de nieuwe 'Star Wars'-film met Rey Skywalker

De respectabele acteur heeft het voorrecht om in alle drie de trilogieën te hebben gespeeld die 'Star Wars' rijk is.


Het internet stond in lichterlaaie toen Lucasfilm bekendmaakte op Star Wars Celebration Day dat er een nieuwe film aankwam, die zich afspeelt na de gebeurtenissen van Star Wars: The Rise of Skywalker. Daisy Ridley keert onder ander terug als Rey Skywalker, en veel fans vragen zich nu af: zal Ian McDiarmid's Emperor Palpatine ook terugkeren?

De iconische acteur heeft ondertussen de respectabele leeftijd van 78 jaar bereikt en verscheen als eerste in de rol van Palpatine, ook wel bekend als Darth Sidious, in Star Wars: Return of the Jedi.

Terugkeer naar het scherm
In de Star Wars-films van de afgelopen jaren was McDiarmid ook weer te vinden in zijn oude rol. Zal hij dus ook terugkeren voor deze nieuwe film? De man liet weten dat hij nog niets heeft gehoord van Lucasfilm over een dergelijke terugkeer.

Dit hoeft niet vreemd te zijn, aangezien Lucasfilm nog niet heeft aangekondigd wanneer de film zal verschijnen en dat de datum prikken in het heden enorm wordt gehinderd door de aanhoudende schrijversstakingen. Het is dus ook mogelijk dat de acteur gewoon nog niet gecontacteerd is.

Geheim
De terugkeer Ian McDiarmid in The Rise of Skywalker is tot het laatste moment stilgehouden, wat de kansen groter maakt dat de acteur het nieuws mogelijk voor zichzelf zou houden. Recentelijk had hij zelfs nog een cameo in de serie Star Wars: Obi-Wan Kenobi.Toen Comic Book tijdens ICCCon Nashville aan de man vroeg over een mogelijke terugkeer in de franchise in de vorm van een flashback, stelde McDiarmid resoluut: "Ik ben niet benaderd."

Toekomst
Helaas zal het waarschijnlijk nog even duren voor we meer zullen horen over de grootse plannen binnen het Star Wars-universum met het oog op de penibele situatie in Hollywood op dit moment.

NieuwsFilm

meest populair