Harisson Ford schreeuwde tegen 'Indiana Jones'-stuntmannen om hem "verdomme met rust te laten"

Eén scène liep niet helemaal volgens het plan van de oude acteur.


Met zijn bijna 81 jaar en recente optreden in Indiana Jones and Dial of Destiny heeft Harrison Ford de gemiddelde leeftijd van Hollywood-acteurs aardig overschreden. In een recent interview met Esquire vertelt hij hoe hij toch op vervelende wijze geconfronteerd wordt met zijn leeftijd.

In één van de scènes in Dial of Destiny rijdt Indiana Jones te paard door de straten van New York City, ter ere van de maanlanding van Apollo 11 in 1969. Tijdens het filmen van deze scène voelde Ford ineens de handen van verschillende stuntmannen die hem ondersteunden op het paard.

WTF-moment
De verbaasde Ford zei: "Ik dacht, 'Wat de f*ck?'. Alsof ik werd aangevallen door betasters. Ik kijk naar beneden en daar zijn drie stuntmannen die ervoor zorgen dat ik niet van de stijgbeugel val."

"Ze zeiden: 'Oh, we waren gewoon bang, omdat we dachten, weet je wel, en bla bla bla bla.' En ik zei: 'Laat me met rust... Laat me met rust, ik ben een oude man die van een paard afstapt en zo wil ik eruitzien!'"

Toekomstplannen
De bezorgdheid van de stuntmannen was niet geheel onterecht. In het verleden heeft Ford verschillende blessures opgelopen. In Indiana Jones 5 verrekte de acteur tijdens een vechtscène nog een spier in zijn schouder, waardoor de Steven Spielberg-productie een paar weken stil lag.

Ondanks zijn leeftijd blijft hij actief als acteur. Momenteel is hij bezig met de opnames van Captain America: New World Order. Hij haalt er veel voldoening uit, maar moet ook toegeven dat het hard werken is.

Indiana Jones 5
Indiana Jones and the Dial of Destiny komt op 30 juni in de bioscoop. Bekijk hieronder de officiële trailer.NieuwsFilm

meest populair