Horrorfilm 'The Boogeyman' voegde tijd toe om publiek bij te laten komen van filmmonster

Mensen schrokken zo hard dat ze delen van de film misten.


The Boogeyman kan wel een van de grootste horrorfilms van deze zomer worden. Echter, tijdens testscreenings schrok het publiek zo hevig van de monsteronthulling dat de film opnieuw gemonteerd moest worden.

Volgens regisseur Rob Savage (Host) werkte de onthulling van de Boogeyman uitstekend bij de testscreenings. Het probleem was echter dat de reacties van het publiek zo overweldigend waren dat belangrijke informatie dreigde te worden gemist.

Meer bijkomtijd
Omdat het publiek zo hard schreeuwde en meteen begon te praten met elkaar, misten ze ze volledige zinnen van de film. Daarom moesten er 45 seconden extra beeldmateriaal worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat het publiek geen cruciale details zou missen.

De film is geschreven door Scott Beck, Bryan Woods en Mark Heyman, en heeft een getalenteerde cast, waaronder Sophie Thatcher, Chris Messina en Vivien Lyra Blair.

Release
In eerste instantie zou de film alleen uitgebracht worden op Hulu. Maar na de overweldigende reacties op de testscreenings, besloot Disney toch te gaan voor een bioscooprelease. Vanaf 2 juni is The Boogeyman te zien in de bioscoop. Als je tenminste nog durft.

Bekijk hieronder de teaser van de film:NieuwsFilm

meest populair