Met deze zwoele foto wist Sylvana IJsselmuiden heel Nederland stil te krijgen

Met deze zwoele foto wist Sylvana IJsselmuiden heel Nederland stil te krijgen

In 2020 was Sylvana nog de mooiste vrouw van Nederland.

Gisteren werd bekend dat Romy Monteiro de mooiste vrouw van Nederland is. Namen als Abbey Hoes, Kim Feenstra en Monica Geuze gingen haar voor. In 2020 was het niemand minder dan Sylvana IJsselmuiden die de mooiste van het jaar was.

Je kent Sylvana, in 1994 geboren in Leeuwarden, van heel wat dingen. Ze begon jaren geleden met het presenteren van Babes in Business en Uit Voorraad Leverbaar. Later werd ze verslaggeefster voor Dumpert.

Films
In 2015 speelde ze het personage Mieke in de miniserie Fout Bloed en een jaar later speelde ze Fleur in de komedie Fissa. Ook was ze te zien in films als Fataal, De Masters, Hartenstrijd en Bon Bini Holland 2.

Op de IMDb zien we voorlopig geen nieuwe projecten gepland staan. En dat is niet vreemd. Ze is vooral bezig met allerlei TV-klussen zoals Expeditie Robinson in 2021 en De Alleskunner VIPS in 2022.

Mooiste van het jaar
In 2020 werd de blondine uitgeroepen tot de mooiste van het land en via Insta herinnerde FHM iedereen er nog maar eens aan dat ze mooie foto's van Sylvana mochten maken. Bekijk de foto's via onderstaande links.


De foto's van de 28 jarige Sylvana IJsselmuiden zien? Check de foto van FHM op Instagram en op de FHM-website.

Op Instagram van FHM valt te lezen: "In 2020 had Dumpert-icoon Sylvana het momentum te pakken. Het leverde haar de titel voor Mooiste Vrouw van Nederland op, nadat ze twee jaar eerder ook al de hoogste binnenkomer was."

NieuwsFilm

meest populair