Dwayne Johnson krijgt heel snel een eigen 'Fast & Furious'-film

En zoals ondertussen bekend mag zijn, keert The Rock terug in Fast X: Part 2.


Het mag ondertussen geen geheim meer zijn dat Dwayne Johnson terug is gekeerd in de Fast & Furious-franchise. Na enkele jaren ruzie met Vin Diesel is deze bijgelegd en dat betekent dat The Rock komende jaren weer te zien is als Luke Hobbs.

Via Twitter is The Rock nu ook heel duidelijk over zijn terugkeer. Niet alleen heeft hij aangekondigd dat hij te zien zal zijn in Fast X: Part 2, maar hij kondigde ook een spin-off aan.

Hobbs
"HOBBS IS TERUG," schrijft Johnson op Twitter. "Luke Hobbs keert terug in de Fast & Furious-franchise. Jullie reacties over de hele wereld op de terugkeer van Hobbs in Fast X hebben ons weggeblazen 🤯🙏🏾🌍"

"De volgende Fast & Furious-film waarin je de legendarische diener van de wet zult zien, is de HOBBS-film die zal dienen als een fris, nieuw hoofdstuk dat FAST X: Part 2 inluidt," was de grootste verrassing in zijn Tweet.

2024?
Fast X: Part 2 werd even geleden gepland voor 2025, dus het zou maar kunnen dat Hobbs al in 2024 zou moeten verschijnen. Door de huidige staking in Hollywood is het goed voor te stellen dat Hobbs het plekje van Fast X: Part 2 overneemt.


Eerder zagen Johnson in de spin-off Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, uit 2019. Fast X draait overigens nog steeds in de Nederlandse bioscopen.NieuwsFilm

meest populair