Deze blonde stoot speelt Spider-Woman volgend jaar in nieuwe Marvel-film

Sydney Sweeney maakt haar debuut in Madame Web.


Afgelopen dagen bestormt Miles Morales het witte doek in de animatiefilm Spider-Man: Across the Spider-Verse. Uiteraard is Spider-Woman in die film ook te zien en nu is bevestigd dat het personage ook vrij snel in een live action-film te zien is.

Al een tijdje was er het gerucht dat actrice Sydney Sweeney de rol zou spelen in de Marvel-film Madame Web van Sony Pictures. De actrice heeft dit gerucht nu bevestigd.

Spider-Woman
Sweeney bevestigde haar rol als Spider-Woman in gesprek met Total Film. Ze gaat Julia Carpenter spelen.

"Ik ben er enorm opgewonden over. Ik kan niet wachten om erover te kunnen praten. Ik kan niet wachten om weer samen te zijn met de actrices met wie ik de film opnam: Dakota en Isabela en Celeste," aldus Sweeney. "We hadden zoveel plezier samen."

Veel slechteriken
"En ik ben er echt dol op dat de wereld een groep vrouwelijke krachtpatsers te zien zal krijgen," voegde de actrice uit onder meer Euphoria en The White Lotus eraan toe.


De belangrijkste andere rollen zijn voor in ieder geval Dakota Johnson (Cassandra Webb / Madame Web), Isabela Merced (Anya Corazon / Spider-Girl), Emma Roberts (Mary Parker) en Adam Scott (Ben Parker).

2024
Madame Web van regisseur S.J. Clarkson staat gepland voor 16 februari 2024. De film speelt zich af in het Sony's Spider-Man Universe. In oktober zien we eerst nog Kraven the Hunter.

NieuwsFilm

meest populair