Tom Holland bevestigt: "we zijn in gesprek"

De vierde Spider-Man film gaat er komen. Maar wanneer?


Met Spider-Man: No Way Home scoorden Sony Pictures en Marvel Studios een van hun grootste hits in het Marvel Cinematic Universe. Er moet ook een vierde film komen, maar het lijkt erop dat we er nog jaren op moeten wachten.

Sinds No Way Home is er weinig echt duidelijk over de vierde film waarin we naar verluidt de Peter Parker / Spider-Man van Tom Holland weer te zien krijgen in het MCU. Pas daarna zou hij definitief onderdeel worden van Sony's Spider-Man Universe.

Gesprekken
Tijdens de première van Spider-Man: Across the Spider-Verse liet producent Amy Pascal weten dat de vierde film er komt, evenals films over Miles Morales en Spider-Woman. Nu laat ook Holland weten dat hij terugkeert voor de vierde film.

"Daar kan ik niet over praten, maar ik kan wel zeggen dat we erover hebben gesproken. We hebben de meetings on hold gezet uit solidariteit met de schrijvers. Er zijn meerdere gesprekken gevoerd, maar op dit moment is alles nog heel prematuur," aldus Holland tegenover Variety.

Staking
De weg naar Spider-Man 4 is nog lang. De huidige staking onder scenaristen in Hollywood houdt op dit moment veel producties tegen. Waarschijnlijk worden heel wat films met een half jaar tot een jaar uitgesteld.


Aan het einde van No Way Home kent niemand meer wie de Peter Parker van Tom Holland is. In het allerlaatste shot zien we hem in een compleet nieuw pak, op jacht naar een volgende misdadiger.

NieuwsFilm

meest populair