Bo Maerten showt bilpartij op het strand: "in de zon"

De Nederlandse actrice heeft twee maanden op het strand gefilmd.

Door redactie
Soms kun je best medelijden hebben met Nederlandse acteurs en actrices. Want ja, het is best hard werken en zeker niet alle klussen zijn goed betaald. Met Bo Maerten hebben we het nu zeker even niet te doen.

Je kent Bo, in 1982 geboren in Den Haag, van heel wat films en series. Zo dook ze in 2007 al op in de film Timboektoe om vervolgens het personage Kim Klein te spelen in Onderweg naar Morgen, van 2008 tot en met 2010.

Films en series
De dochter van de Belgische acteur Hugo Maerten mocht vervolgens rollen spelen in films als Wolf, Mannenharten 2 en Ron Goossens, Low Budget Stuntman. Ook in series als Van God Los, Celblok H, Flikken Maastricht en Goede tijden, slechte tijden was Bo te zien.

Op de IMDb zien we verrassend genoeg geen nieuwe producties onder haar naam staan. In 2022 was ze nog in drie films te zien, namelijk Silverstar, Zwanger & co en F*ck de Liefde 2.

Strand
Op Instagram deelt ze regelmatig kiekjes uit haar dagelijks leven. Nu zien we haar in badpak met bilpartij op het strand.


Zien hoe de 30 jarige Bo Maerten eruit ziet op het strand? Check de foto dan op haar Instagram-pagina.

"Mood 🤙🏼 twee maanden filmen in de zon," schrijft Bo erbij. Heerlijk, twee maanden filmen op het strand, toch! Over wat ze heeft opgenomen wordt helaas niet duidelijk.

NieuwsFilm

meest populair