Het monster onder het bed laat zijn gezicht zien in 'The Boogeyman'

De Stephen King-film draait nu in de bioscoop.


Ben jij dol op enge films met de nodige jumpscares dan zit je waarschijnlijk goed bij The Boogeyman die sinds enkele dagen in de Nederlandse bioscopen te zien is. Nu is er een clip verschenen waarin we het 'monster onder het bed' vluchtig zien.

The Boogeyman is gebaseerd op het gelijknamige korte verhaal van horrorkoning Stephen King. Dit verhaal verscheen in 1973 in het tijdschrift Cavalier en werd later opgenomen in de collectie Night Shift uit 1978.

Monster
De film werd al in 2018 aangekondigd, maar werd gecanceld toen Disney de studio 20th Century Fox opkocht. In 2021 werd het project nieuw leven ingeblazen, met Rob Savage als regisseur.

Uiteraard draait de film om de Boogeyman, een monster dat in het huis leeft van een gezinnetje. Het belangrijkste menselijke gezicht in de film is die van Sophie Thatcher als Sadie Harper. Er zijn ook rollen voor Chris Messina als Will Harper en Vivien Lyra Blair as Sawyer Harper.

Onder het bed
20th Century Studios heeft nu een clip uit The Boogeyman online gezet waarin we het 'monster onder het bed' kort zien. In de volledige film zien we hem uiteraard nog veel vaker.


Lees ook de FilmTotaal-recensie van Terence Shea. Hij gaf 3,5 ster aan de horrorfilm.

NieuwsFilm

meest populair