De jaren gaan tellen voor Katja Schuurman: "zoveel onaantrekkelijker"

De jaren gaan tellen voor Katja Schuurman: "zoveel onaantrekkelijker"

De actrice ondergaat een behandeling met lasers. bij haar 'wonderdokter'.

"Ik ben inmiddels bijna 50... 48 hoor," zegt Katja Schuurman in een nieuwe video op Instagram. "En ja, dat ga je een beetje zien." De actrice laat zien hoe ze een huidbehandeling ondergaat die er een beetje voor moet zorgen dat we de Katja uit Costa! en Goede tijden, slechte tijden niet vergeten.

Wil je haar als actrice zien, dan hoef je niet lang te wachten. Vanaf aankomende vrijdag staat de dramady Oei, ik groei! op Netflix en daarin zien we Katja naast een leuke cast bestaande uit ook Sallie Harmsen, Yolanthe Cabau, Louis Talpe en Frederik Brom.

Onaantrekkelijker
"Vaak is het gevecht tegen de zichtbare tekenen van ouder worden zoveel onaantrekkelijker dan hoe de jaren je uiterlijk nou eenmaal veranderen. Dus omarmen en accepteren hoort er echt bij," schrijft Katja op Instagram.

De vermoedelijk gesponsorde post vult ze aan met: "Maar een beetje mag je de natuur wel helpen vind ik. Dus laat ik mijn huid al een paar jaar laseren. Geen enorm lekkere behandeling, maar wel extreem effectief!"

Hoort er echt bij
In onderstaande video zien we Katja in de auto, onderweg naar haar "wonderdokter" die met lasers de huid van Katja gaat behandelen zodat deze een stuk strakker wordt. Of verbeterd wordt, zoals de dokter belooft.


Ze heeft er direct na de behandeling een flink rode huid. Over twee dagen zien we Katja met haar strakke huidje vast met een nieuwe boodschap.



NieuwsFilm

meest populair