Disney laat weten of we Johnny Depp in een volgende 'Pirates of the Caribbean' zien

Zien we Depp terug of gaat Disney voor nieuwe avonturen?


Niemand verwachtte voorafgaand aan de release van Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl in 2003 dat de film een succes zou kunnen worden. En al helemaal niet dat er - tot op heden - vier vervolgen zouden verschijnen.

Ondertussen wachten de fans op een zesde film in de reeks, die maar moeizaam tot stand lijkt te komen. Dit lijkt vooral te komen door de positie van Johnny Depp, overduidelijk het gezicht van de filmreeks.

Disney: wel of niet terug?
In gesprek met New York Times liet Sean Bailey, een van de grote bazen bij Disney Studio Motion Picture Production, zich uit over de positie van Depp. Keert de acteur nu wel of niet terug, nu de acteur er publiekelijk weer een stuk beter voorstaat sinds de rechtszaken met zijn ex Amber Heard?

"We denken dat we een heel goed, opwindend verhaal hebben dat een eerbetoon zal zijn aan de films die eerder zijn gemaakt en ook iets nieuws te bieden heeft," zei Bailey over de toekomst van de filmreeks.

Depp
De kans dat Depp terugkeert in een hoofdrol lijkt op basis van de uitspraak van Bailey al onzeker en daar doet hij een schepje bovenop. "Geen afspraken op dit moment," aldus Bailey over het contact met Depp.


Depp heeft in de periode waarin hij rechtszaken had lopen aangegeven dat hij niet terug wil keren naar Disney, aangezien de studio hem niet (openlijk) steunde. De tijd zal duidelijk maken of een eventueel flink geldbedrag hem van gedachten kan doen laten veranderen.NieuwsFilm

meest populair