Gerucht: Will Smith speelt Pokémon-schurk in 'Detective Pikachu 2'

Legendary werkt gelukkig nog altijd aan een sequel op de hit uit 2019.

Will Smith (Aladdin, King Richard) gaat mogelijk de schurkenrol spelen in de tweede Detective Pikachu-film. Dat beweert de geruchtensite Giant Freakin Robot.

In de eerste film gaat een tiener (Justice Smith) met behulp van een pratende Pikachu (Ryan Reynolds) op zoek naar zijn verloren vader. De twee stuiten op een groot complot dat de band tussen Pokémon en mensen dreigt te vernietigen.

Hit
In 2019 was Pokémon: Detective Pikachu, gebaseerd op de gelijknamige game, een mooie hit aan de bioscoopkassa's.

Er is duidelijk genoeg interesse onder fans voor een vervolg. Daarom heeft filmstudio Legendary Entertainment enige tijd geleden al groen licht gegeven aan een tweede film.

Eerste namen
In maart meldde Deadline dat Portlandia-maker Jonathan Krisel de vervolgfilm moet gaan regisseren. De regie van het eerste deel was nog in handen van Rob Letterman.

Nu meldt de site Giant Freakin Robot dat Will Smith is benaderd om de slechterik te spelen in Detective Pikachu 2. Een concreet personage uit de wereld van Pokémon wordt niet genoemd.



Korrel zout
Dit gerucht is de wereld in geslingerd door Giant Freakin Robot. Deze site heeft niet per se de meest betrouwbare reputatie.

Toch vonden we het een leuk genoeg bericht om te delen. Neem het alleen dus wel met een korrel zout.

NieuwsFilm

meest populair