Romy Monteiro heeft nog weinig om haar lijf: "onzeker"

Ze werd een paar dagen geleden de mooiste van het land.

Door redactie
"Mijn reactie, als je de 17-jarige onzekere Romy had gezegd dat ze op haar 30e verkozen zou worden als Mooiste vrouw van NL door FHM?" schrijft Romy Monteiro op haar Instagram. Ze won een paar dagen geleden de FHM500 van 2023, en is de opvolger van Abbey Hoes.

Uiteraard mocht FHM een mooie reeks foto's van de in Utrecht in 1992 geboren Romy maken en die zijn uiteraard zeker de moeite waard. Via onderstaande links kun je de foto's en beelden bekijken, evenals de foto's van Romy tijdens de bekendmaking.

Ook weer acteren?
Als FilmTotaal werpen we ook even een blik op Romy's acteertalenten. Die komen tot op heden niet verder dan een 31-tal optredens in de soap Goede tijden, slechte tijden. Ze was in 2021 te zien als het personage Indra Kalkhoven.

Mocht je meer van Romy willen zien dan ben je toch echt aangewezen op de musicals waar ze mogelijk nog in te zien is, of uiteenlopende tv-optredens in tv-shows op de publieke en commerciële omroepen.

Onzekere Romy
Op de vraag die ze aan zichzelf stelde, antwoordde Romy: "Nou, ik had eerst voor gek verklaard en gezegd dat de kans pasen en kerst op dezelfde dag zouden vallen groter waren, zo onzeker was ik. En zo mega trots ben ik nu, dat de vrouwelijke jury mij heeft gekozen als nummer 1 van 2023!"


Zien hoe de 30 jarige Romy eruit ziet op de foto's genomen door FHM? Check deze dan op haar Instagram-pagina en die van FHM. En vergeet niet deze foto's te checken in een wel heel uitbundig jurkje.

"Daarbij gaat het om meer dan alleen het uiterlijk, het gaat om je uitstraling, zijn wie je bent en waar je staat. Nogmaals: mega vereerd de titel te mogen dragen en zo'n prachtige shoot te hebben kunnen neerzetten (met nog steeds enig ongeloof door dat jonge meisje dat nog in me zit) Dank aan FHM en de krachtige vrouwelijke jury!" schreef ze in haar post.

NieuwsFilm

meest populair