'The Mother' van Jennifer Lopez maakt korte metten met 'The Irishman' van Scorsese

'The Mother' van Jennifer Lopez maakt korte metten met 'The Irishman' van Scorsese

De wereldberoemde regisseur valt nu buiten dit top 10 Netflix lijstje.

Martin Scorsese heeft al heel wat topfilms gemaakt. Een van zijn meest recente projecten, The Irishman, maakte hij voor Netflix, maar een nieuwe film heeft ervoor gezorgd dat Scorsese's blockbuster niet meer tussen de 10 meest bekeken films staat.

Het gaat hier om The Mother, waarin Jennifer Lopez de hoofdrol speelt. Zij speelt een huurmoordenaar, die zit ondergedoken voor haar criminele ex-vriend. Om te kunnen 'verdwijnen', heeft ze jaren geleden al haar dochter ter adoptie afgestaan, maar toch gaat het mis...

Verleden
Wanneer ze door haar gewelddadige verleden wordt ingehaald, wordt ze gedwongen samen te werken met een CIA-agent om haar dochter te kunnen redden. Mocht je de trailer van de blockbuster gemist hebben bekijk deze dan alsnog hieronder.



Cijfers
Ondanks het feit dat The Mother niet overal even goed scoort (een 43% op Rotten Tomatoes en een 5,6 op IMDb) doet de film het wel goed op Netflix. In de eerste 24 dagen werd de blockbuster maar liefst al 229,300,000 uur bekeken.

Dat betekent dat The Mother voorlopig on de 8ste plek staat en Purple Hearts en The Unforgivable achter zich laat. Als gevolg hiervan is The Irishman nu buiten de top 10 gevallen.

Interesse in de volledige top 10? Klik dan hier!

NieuwsFilm

meest populair