Achtste 'Mission: Impossible' wordt pas echt "een enorm beest"

Achtste 'Mission: Impossible' wordt pas echt "een enorm beest"

Ook het vervolg hierop wordt zeer indrukwekkend.

De Mission: Impossible-films lijken alsmaar beter te worden, maar volgens regisseur Christopher McQuarrie wordt het achtste deel, genaamd Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One, echt van een ongekend hoog niveau.

Enige tijd geleden kwam er al een artikel langs op FilmTotaal over een krankzinnige stunt van hoofdrolspeler Tom Cruise, waarin hij met een motor van een berg afrijdt en een ravijn induikt. Deze ongelofelijke scène werd zelfs tijdens de allereerste dagen opgenomen.

De reden
McQuarrie stond hierop. Hij wilde meteen met een knal beginnen. Tijdens een recent interview laat hij zich hierover uit: "Tom en ik proberen altijd te beginnen met de meest indrukwekkende dingen. Dit was allemaal heel intens. Het is echt een waanzinnige scène".

McQuarrie vervolgt door te zeggen dat er nog meer moois gaat volgen: "Wat je wel niet moet vergeten wanneer je 'Part One' kijkt, dat al een enorm beest is, is dat er nog een beest in rij staat!". Hij heeft het hier over het negende deel, Dead Reckoning Part Two.

Nog even wachten
Naar verluidt zijn McQuarrie, Cruise en co. al tamelijk goed opgeschoten met het Part Two. Deze zal normaal gesproken in juni 2024 te zien zijn en op dit moment liggen ze op schema, aangezien al zo'n 40% ingeblikt is.

Wel zou het kunnen de Writers Guild of America staking roet in het eten zal gooien en de blockbuster vertraging op zal lopen. Voor die tijd zullen we in ieder geval getrakteerd worden op Dead Reckoning Part One, die vanaf 12 juli in de bioscopen te zien zal zijn!



NieuwsFilm

meest populair