Dit deel in 'Spider-Man: Across the Spider-Verse' is helemaal gemaakt door een 14-jarige

Dit deel in 'Spider-Man: Across the Spider-Verse' is helemaal gemaakt door een 14-jarige

En zijn toekomst lijkt rooskleurig,als we de makers mogen geloven.

Misschien heb je de nieuwe Spider-Man al wel in de bioscoop gezien. Maar waarschijnlijk kon je niet raden dat één heel deel is gemaakt door een tiener.

Volgens een tweet van Phil Lord schrijver/producer van de film) is het LEGO-deel van Spider-Man: Across the Spider-Verse namelijk gemaakt door de 14-jarige Preston Mutanga.

De bevestiging
Als de naam Mutanga je bekend klinkt, kan dat kloppen. De talentvolle tiener had al eerder indruk gemaakt door de volledige trailer van de film in LEGO na te maken.

In een tweet liet Mutanga weten dat hij daadwerkelijk het LEGO-deel in Across the Spider-Verse heeft geanimeerd: "Ja, ik heb een deel geanimeerd voor Across The Spider-Verse! Het was echt zo'n geweldige reis. Werken met Phil Lord en de rest van het Spider-Verse team was een droom die uitkwam."

Glorieuze toekomst
De makers achter de nieuwe film zien een gouden toekomst voor de jonge ontwerper. Phil Lord zegt in een tweet op dat hij een glorieuze toekomst ziet voor Mutanga: "De toekomst van animatie is gearriveerd!". Into the Spider-Verse-mederegisseur Peter Ramsay retweette CultureCrave's oorspronkelijke bericht met de opmerking: "Een ster is geboren. Gewoon ongelooflijk. Gefeliciteerd, Preston!!"







In de nieuwe Spider-Man-film wordt het Spider-Verse verder uitgebreid ten opzicht van de eerste film. Regisseur Justin Thompson heeft verteld dat de film maar liefst 280 personages bevat. Er valt dus genoeg te beleven.

NieuwsFilm

meest populair