Jennifer Lawrence wil terugkeren in de filmreeks die haar groot maakte

Jennifer Lawrence wil terugkeren in de filmreeks die haar groot maakte

Maar komt het hier ook van?

Jennifer Lawrence is pas 32 jaar oud, maar is al jarenlang een grote naam in Hollywood. Dit heeft ze voornamelijk te danken aan haar doorbraak met de Hunger Games-films. De actrice zegt nu dat ze interesse heeft om terug te keren naar de franchise.

Lawrence speelde de hoofdrol en was te zien als het geliefde personage Katniss Everdeen. Ondanks het feit dat haar laatste optreden alweer enige jaren geleden plaatsvond, zou ze zeker interesse hebben om de rol weer op zich te nemen.

Vraag
Tijdens een recent interview werd Lawrence hierover gevraagd. Lang hoefde ze niet na te denken voordat ze riep: "Om mijn God, ik zou dat meteen doen. Als Katniss terug zou kunnen komen in mijn leven ga ik daar 100% voor!"

Toch lijkt de kans tamelijk klein dat dit zal gebeuren. De franchise is namelijk gebaseerd op de boeken van Suzanne Collins en alle verhalen met Katniss Everdeen zijn al verfilmd. Dat betekent echter niet dat de studio geen interesse meer heeft in nieuwe verhalen.

Meer
Later dit jaar komt namelijk de prequel-film, genaamd The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes uit. Mocht de blockbuster goed scoren, dan zou de studio misschien ook wel opstaan voor een mogelijke terugkeer van Lawrence.



NieuwsFilm

meest populair