Dit personage krijgt aanzienlijk grotere rol in 'Dune: Part Two'

Dit personage krijgt aanzienlijk grotere rol in 'Dune: Part Two'

Lady Jessica wordt erg belangrijk.

Dune: Part Two regisseur Denis Villeneuve laat weten dat Rebecca Ferguson's personage Lady Jessica een aanzienlijk grotere rol zal krijgen.

Lady Jessica, moeder van Timothee Chalamet's Paul Atreides, maakt ze deel uit van de mysterieuze Bene Gesserits. Dezee groep wordt belangrijker in deel 2.

Grote rol voor Lady Jessica
In het tweede boek zien we weinig terug van het personage. Villeneuve wilde ervoor zorgen dat Lady Jessica een belangrijkere rol kreeg.

"Ik zorgde ervoor dat terwijl ik het scenario aan het schrijven was, ik het tegenovergestelde deed van het boek, om haar terug naar de voorkant van het verhaal te brengen. Rebecca is een kracht waarop ik kan rekenen."

Ferguson is enthousiast
Ferguson is in ieder geval erg enthousiast over de aankomende film, dit liet ze eerder weten in een interview. "Ik ga zeggen dat deel twee beter is dan deel een... En dat zeg ik zonder dat ik de film heb gezien."



Nieuwe gezichten
Dune: Part Two ziet nieuwe gezichten zoals Florence Pugh als Princess Irulan en Feyd-Rautha Austin Butler als. Ook bezoek deel twee, naast de vele zandduinen, nieuwe werelden en keizerrijken.

Dune 2 zal op 3 november te zien zijn in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair