Deze filmfan heeft een krankzinnige verzameling van 'Titanic' memorabilia

Deze filmfan heeft een krankzinnige verzameling van 'Titanic' memorabilia

Het lijkt wel een museum!

Filmfans kunnen behoorlijk ver gaan. Sommigen gaan honderden keren naar dezelfde blockbuster, anderen laten tatoeages zetten van hun favoriete films. De onderstaande fan zit echter in een categorie apart.

Het gaat hier om een Titanic-fan, genaamd JD. Hij is een enorme fan van de cultfilm van James Cameron. Oké, miljoenen fans vinden deze film geweldig, maar niemand zal zover gaan als JD. Hij verzamelt namelijk videocassettes van Titanic en heeft er al behoorlijk veel, namelijk meer dan 1600!

Indrukwekkend
De superfan was 6 toen Titanic uitkwam en was sindsdien helemaal gek van de film. Hij begon met het verzamelen van items en andere memorabilia die met de film te maken hebben, maar zijn collectie is het afgelopen jaar gigantisch gegroeid.

Hij heeft nu zoveel videobanden dat hij hiervoor zelfs een hele kamer in gebruik moet nemen. Hier heeft hij een filmpje van online gezet en het is zeer indrukwekkend, aangezien het lijkt alsof je een mini Titanic-museum inloopt.

Reactie
JD liet zich er tijdens een recent interview over uit: "Ik weet nog goed hoe het was toen de film uitkwam. Iedereen was helemaal gek op Jack Dawson. Iedereen had het over de film en ook mijn familie was er helemaal weg van. Ik ben altijd omringd geweest met 'Titanic'."

Bekijk hieronder zijn Titanic-kamer.



NieuwsFilm

meest populair