Het is bijna zover: Chris Hemsworth deelt keiharde actieclip van 'Extraction 2' voor de Netflix-première

Het is bijna zover: Chris Hemsworth deelt keiharde actieclip van 'Extraction 2' voor de Netflix-première

Over enkele dagen staat de blockbuster dan eindelijk op de streaminggigant.

Chris Hemsworth bekendste rol is zonder enige twijfel Thor, maar hij heeft ook al hoge ogen weten te gooien in andere films, zoals Extraction. Over enkele dagen verschijnt het vervolg op Netflix en om ons nog wat enthousiaster te maken deelt de hoofdrolspeler nu weer een nieuwe clip.

Het eerste deel verscheen in 2020 en was meteen een grote hit. De keiharde blockbuster verscheen op Netflix en werd binnen de kortste keren enorm veel bekeken. Ook werd Extraction geprezen om de vele indrukwekkende vechtscènes.

Verhaal
In het eerste deel kruipt Hemsworth in de huid van een clandestiene huursoldaat, genaamd Tyler Rake. Hij wordt ingehuurd om de zoon van een gevangengenomen internationale drugscrimineel te redden. Hij slaagt hierin, maar lijkt op het einde van de film wel het loodje te leggen.

Niks blijkt echter minder waar, want Rake beleeft weer een nieuw avontuur in Extraction 2. Samen met zijn team krijgt hij een enorm gevaarlijke missie en de onderstaande clip geeft duidelijk aan dat we weer heel wat actie kunnen verwachten.

Clip
Hemsworth deelde de onderstaande beelden zelf op zijn Twitter-pagina. Zo zegt hij: "Ik mag deze nog nooit eerder vertoonde clip met mijn fans delen. Geniet van Tyler Rake die weer losgaat en kijk de film op 16 juni op Netflix!"



NieuwsFilm

meest populair