Herbeleef de magie van 'Avatar' met de ultieme Disney+ upgrade

Herbeleef de magie van 'Avatar' met de ultieme Disney+ upgrade

Het origineel moet je nu zeker ook opnieuw kijken.

Er is goed nieuws voor de Avatar-fans. Niet alleen heeft Disney+ het vervolg, Avatar: The Way of Water, toegevoegd aan hun streamingdienst, ook het origineel heeft een behoorlijke update gekregen waardoor het zeker de moeite waard is om deze opnieuw te bekijken.

James Cameron wist in 2009 hoge ogen te gooien met Avatar. We hebben echter een hele lang tijd moeten wachten op het vervolg, dat pas vorig jaar in de bioscopen verscheen. Toch was ook het tweede deel een gigantische hit en fans zijn blij dat The Way of Water nu ook te streamen is.

Meer
Daar blijft het echter niet bij. Disney gaat Avatar namelijk ook een update gegeven. Deze zal namelijk vanaf morgen te zien zijn in de best mogelijke kwaliteit, dus 4K Ultra High Definition met HDR 10 en Dolby Atmos.

Het is wel te begrijpen dat Disney dit doet. De afgelopen jaren heeft Avatar de nodige updates gekregen dus het is eigenlijk niet meer dan logisch dat 'het Huis van de Muis' ook voor de beste versie wil gaan voor hun streamingdienst. Later deze maand komt er eveneens een 4K bundel uit van beide blockbusters.

Bekijk hieronder nogmaals de trailers van beide films.





NieuwsFilm

meest populair