Deze over de top-misdaadfilm met Jamie Foxx kan wel eens zomerhitje worden

Deze over de top-misdaadfilm met Jamie Foxx kan wel eens zomerhitje worden

Jamie Foxx en John Boyega onthullen een angstaanjagende overheidssamenzwering in 'They Cloned Tyrone'.

Er is een spiksplinternieuwe trailer verschenen voor de Netflix misdaad-komedie They Cloned Tyrone. De film, met Jamie Foxx (Django Unchained) in de hoofdrol als pooier, ziet eruit alsof deze direct uit de jaren 70 komt.

Het verhaal gaat over drugsdealer Fontaine (John Boyega), die, nadat hij is doodgeschoten, de volgende dag gewoon weer ontwaakt. In een zoektocht naar de aanvaller raakt het trio nieuwsgierige criminelen betrokken bij een grootschalige overheidssamenzwering.

Fijne cast
Ondersteund door het trio zijn onder andere Kiefer Sutherland (24) en Joshua Mikel (The Haunting of Hill House), wat zorgt voor een spectaculaire cast. Boyega zei al eerder dat de film een komedie zal zijn en vergeleken kan worden met Attack the Block, zijn debuut op het grote scherm.

De film is geregisseerd en geschreven door debuterend regisseur Juel Taylor, die samenwerkte met Tony Rettenmaier om het script te schrijven. Het duo werkte eerder samen aan het scenario voor de sequel van 2021, Space Jam: A New Legacy.

Bijzondere releasedatum
De film zal op 21 juli op Netflix verschijnen, hetzelfde weekend waarin kaskrakers Oppenheimer en Barbie in de bioscoop uitkomen. Voor de thuisblijvers kan l They Cloned Tyrone wel een bijzonder komische misdaadfilm zijn. Bekijk hieronder de nieuwste trailer:





NieuwsFilm

meest populair