Eerste gelekte foto van Aaron Taylor Johson als 'Kraven the Hunter'

Eerste gelekte foto van Aaron Taylor Johson als 'Kraven the Hunter'

Als hij er echt zo uit ziet hoeft het van de nodige fans niet...

Het is al een tijdje bekend dat Aaron Taylor Johnson het bekende Spider-Man personage Kraven the Hunter zal spelen, maar de eerste foto die nu online is gelekt ziet er volgens de nodige fans niet echt geweldig uit...

Johnson, o.a. bekend van zijn rol als Quicksilver in het MCU en de sterk onthaalde Nocturnal Animals (voor laatstgenoemde won hij zelfs een Golden Globe), ging er met de rol vandoor. Blijkbaar zaten meerdere acteurs achter de rol aan maar ging hij ermee aan de haal.

Wat te verwachten
Kraven the Hunter is een legendarische jager, die elk dier aankan. Hij is echter op zoek naar een nieuwe uitdaging en heeft zijn zinnen op niemand minder dan Spider-Man gezet.

Misschien dat Kraven het in de toekomst wel gaat opnemen tegen de geliefde superheld, maar hij krijgt eerst zijn eigen solo-film. We wachten nog steeds op de eerste beelden, maar nu is wel een kiekje online opgedoken.

Teleurstellend?
Deze foto, waarin we Johnson voor de eerste keer zien in de Kraven outfit, zorgt echter voor de nodige gefronste wenkbrauwen. De nodige filmfanaten vinden het maar niks en hopen dat het eindresultaat er toch heel wat beter uit zal zien.

Interesse in het kiekje ? Klik dan hier.

NieuwsFilm

meest populair