Chris Hemsworth in brand gestoken: "De meest krankzinnige wat ik ooit gedaan heb"

Chris Hemsworth in brand gestoken: "De meest krankzinnige wat ik ooit gedaan heb"

Dit weekend staat 'Extraction 2' dan eindelijk op Netflix.

Extraction was een grote hit voor Netflix, dus het is niet zo heel gek dat de streamingdienst het wel zag zitten om een vervolg te maken met wederom Chris Hemsworth. De hoofdrolspeler laat tijdens een recent interview weten dat hij wel gek was om zo ver te gaan.

In het eerste deel lijkt Tyler Rake (Hemsworth) te sneuvelen, maar niets blijkt minder waar. Hij keert namelijk gewoon terug voor een andere levensgevaarlijke missie voor het vervolg.

Actie
Net zoals het origineel zit ook de sequel weer bomvol actie, maar voor een bepaalde scène ging Hemsworth echt wel behoorlijk ver. Zo werd hij zelfs 'in de fik gestoken', iets waar hij zich tijdens een recent interview over uitlaat.

"Dit is de meest krankzinnige scène uit mijn carrière" begint Hemsworth. "Het speelt zich af op de binnenplaats van een gevangenis met 300 à 400 figuranten en stuntartiesten. Van allerlei dingen staan in brand. Mensen staan in brand. Zelfs ik sta in brand!"

Voorbereiding
Vervolgens werd Hemsworth gevraagd hoe je je kan voorbereiden voor zo'n moment. Zijn reactie was als volgt: "Je hersenen geven je op dat moment twee heel verschillende signalen door".

"Een helft zegt: 'Wat zijn we in vredesnaam aan het doen? Dit is krankzinnig. Stop hiermee!' En dan zegt het andere deel: 'Nee, nee, nee. De veiligheidsmaatregelen zijn allemaal genomen en er zijn allerlei mensen om je heen om je te helpen!'"

Gevaarlijk
Ondanks het feit dat Hemsworth ervan genoten heeft, blijft het niet zonder risico. Zo vervolgt hij: "Tja, het is als het ware altijd een worp van de dobbelstenen. Je wordt goed in de gaten gehouden maar soms gaat het ook wel een beetje mis".

"Ook de treinscene is echt gestoord. Dit is allemaal echt en niks green screen of special effects. We worden vandaag de dag overspoeld door videogame-achtige beelden. Dat is leuk en cool, maar er is een gebrek aan echte beelden. Hier worden jullie wel op getrakteerd met 'Extraction 2'".

Zie hieronder een kort stukje van de treinscène.



NieuwsFilm

meest populair