Gal Gadot zit er niet zo mee dat 'Wonder Woman 3' is gecanceld

Gal Gadot zit er niet zo mee dat 'Wonder Woman 3' is gecanceld

Ze heeft meer dan genoeg werk.

Sinds James Gunn werd aangesteld als de nieuwe grote baas van DC vinden er de nodige veranderingen plaats. Recentelijk kregen we nog te horen dat het niet zal komen van een derde Wonder Woman-film, maar wat vindt hoofdrolspeelster Gal Gadot hier eigenlijk van?

Heel wat bekende namen zijn al vertrokken, waaronder o.a. Henry Cavill en Patty Jenkins. Nu is dus ook Gadot aan de beurt. Toch heeft zij hier eerlijk gezegd niet zo heel veel moeite mee. Tijdens een recent interview legt ze uit waarom ze niet al te teleurgesteld is.

Andere dingen
Zo zegt de actrice: "Ik vind het altijd leuk om nieuwe uitdagingen aan te gaan en verhalen te verfilmen die mij inspireren. Het feit dat ik niet thuis hoef te wachten naast de telefoon in de hoop dat iemand mij belt voor de volgende acteerklus geeft me ook kracht".

"Ik geniet ervan druk bezig te zijn. Het last me voelen dat ik echt 'leef'. Ik vind het gaaf om zelf projecten te maken, meer ik zal zeker ook nog wel actief zijn als actrice".

"Ik wil verhalen vertellen die me inspireren, of ik het nu zelf bedenk of iemand anders. Het is een ongelooflijk iets. Ik ben heel dankbaar voor mijn werk en kan niet wachten om aan de slag te gaan met nieuwe avonturen".

Bekijk hieronder nog eens een stoere Wonder Woman-scène.



NieuwsFilm

meest populair