Johnny Depp met de billen bloot: "Zo vaak in de goot"

Johnny Depp met de billen bloot: "Zo vaak in de goot"

Maar vergis je niet, hij is niet bezig met een comeback.

Tijdens het Cannes Film Festival gingen heel wat films in première, maar een van de grote titels was toch wel ongetwijfeld Jeanne du Barry, waar Johnny Depp in te zien is. Tijdens een recent interview laat hij zich uit over het festival en de gele ervaring.

Het is een lange tijd lastig geweest voor Depp. De acteur werd door zijn ex-vrouw, Amber Heard, aangeklaagd. Zij beweerde dat hij haar mishandeld zou hebben, waardoor hij enige tijd niet meer welkom was in Hollywood.

Terug
Zo werd Depp vervangen in de Fantastic Beasts-franchise door Mads Mikkelsen en leek hij ook niet meer welkom bij Disney voor meer Pirates of the Caribbean-films.

Met Jeanne du Barry kregen we hem eindelijk weer te zien. In Cannes waren dan ook alle camera's op hem gericht, maar ondanks het feit dat de acteur dit wel gewend is, vond hij dit geen fijn gevoel.

Bloot
Zo begint Depp: "In de loop der jaren heb ik die trap wel de nodige keren opgelopen voor verschillende films, naar deze keer was het toch iets anders".

"Het is altijd een heel speciaal gevoel, maar het is ook best lastig wanneer je daar loopt en alle ogen op je gericht zijn. Je voelt je dan echt behoorlijk bloot".

'Comeback'
Wel wil Depp niet dat Jeanne du Barry wordt bestempeld als zijn comeback. Hier zegt hij het volgende over: "Noem het zoals je wil, maar een comeback is het niet".

"Ik bedoel, om het een comeback te kunnen noemen moet je weggegaan zijn. Ik ben nooit ergens naartoe gegaan. Er werd misschien niet aan mij gedacht of naar mij om gekeken, maar het is geen comeback".

Depp is hoe dan ook blij weer te kunnen acteren: "Ik ben, net zoals de nodige andere mensen, vaak naar de bodem gezakt. Dat kan je een miljard keer overkomen, maar wie weet kom je wel in de kelder terecht waar het ook helemaal niet verkeerd is".

NieuwsFilm

meest populair