Kurt Russell vernielde per ongeluk een uniek instrument tijdens 'The Hateful Eight'

Kurt Russell vernielde per ongeluk een uniek instrument tijdens 'The Hateful Eight'

De acteur was er kapot van, net zoals de nodige andere aanwezigen.

Het komt wel vaker voor dat peperdure auto's in de prak worden gereden tijdens blockbusters, maar soms wordt ook wel eens iets per ongeluk kapot gemaakt. Hier weet Kurt Russell alles vanaf, aangezien hij een peperduur en uniek instrument vernietigde tijdens een Quentin Tarantino-film.

In 2015 was Russell te zien in de geliefde The Hateful Eight. Hierin speelt hij een van de hoofdrollen, namelijk de premiejager John 'The Hangman' Ruth. Hij moet zijn gevangene, Daisy Domergue (Jennifer Jason Leigh) naar de gevangenis brengen, maar dit verloopt niet geheel vlekkeloos...

Woede-uitbarsting
Tijdens een sneeuwstorm komen de twee vast te zitten in een klein houten huis met enkele andere mysterieuze reizigers, die ook schuilen totdat de storm overblaast. Ruth krijgt er echter genoeg van en barst op een gegeven moment in woede uit wanneer Domergue gitaar speelt.

Hij rukt het instrument uit haar handen en knalt het kapot op een houten paal. Wat de acteur echter niet wist is dat het hier ging om een echte Martin uit 1860. Hier zijn er niet zo heel veel van en het gitaar is dan ook maar liefst 40.000 dollar waard. Russel sloeg het echter aan gort maar dacht dat het hier ging om een replica.

Reactie
Enige tijd geleden liet Leigh zich hier al over uit en zei toen nog het volgende: "Quentin stopt zo goed als nooit een scène en wil altijd blijven filmen. Kurt dacht dat het al ging om een 'nep gitaar' en kon zijn oren niet geloven toen hij kreeg te horen dat hij een antiek instrument had gesloopt. Hij was echt verdrietig."

"Uiteindelijk werd het een ongelofelijke scène, maar het was heel erg zonde van de gitaar. Mijn muziekleraar was er kapot van maar ik had er ook echt moeite mee". De reactie van de actrice tijdens de scène is dan ook authentiek. Bekijk de scène nogmaals hieronder.



NieuwsFilm

meest populair