Robert Downey Jr. over terugkeer in 'Iron Man 4'

Robert Downey Jr. over terugkeer in 'Iron Man 4'

Wel of niet?

Jarenlang was Robert Downey Jr. hét gezicht van het MCU. De acteur was lange tijd te zien als Iron Man, maar Avengers: Endgame was zijn laatste avontuur. Toch doet er al enige tijd lang een gerucht de ronde dat hij misschien alsnog terugkeert. Hij laat zich hier nu zelf kort over uit.

Endgame was de laatste superheldenfilm waarin we bepaalde Avengers zagen. Black Widow sneuvelt (al keerde zij wel terug voor een solo-film die zich in het verleden afspeelt), Captain America krijgt eindelijk het einde dat hij verdient en Iron Man offert zich op. Maar is het echt voorbij?

Reactie
Vanwege het multiverse zien de nodige fans een terugkeer wel zitten, maar hoe denkt Downey daar zelf over? Nou, tijdens de rode loper van Downey's Dream Cars liet hij zich hier kort over uit. Er werd hem namelijk gevraagd of hij op de hoogte was van het Tropic Thunder-vervolg dat Tom Cruise wil maken en of Downey hier ook aan zou meedoen.

Vervolgens vroeg de journalist hem tegelijkertijd of Downey wil terugkeren als de geliefde superheld. De acteur omzeilde de vraag slim door enkel en alleen op het eerste deel te reageren: "Wat, wil Tom dat doen? Tom, doe het alsjeblief niet!" zei hij voordat hij verder ging.

Wel of niet
Echt een duidelijk antwoord is het dus niet, maar Downey ontkent het ook niet. Tijd zal het zeggen, maar sommige mensen verwachten dat de acteur weer terug zal keren voor Avengers: Secret Wars in 2027.

NieuwsFilm

meest populair