Stemacteurs uit 'The Super Mario Bros. Movie' werken op je lachspieren

Stemacteurs uit 'The Super Mario Bros. Movie' werken op je lachspieren

Met de drie acteurs Chris Pratt, Charlie Day en Keegan-Michael Key.

Met een wereldwijde opbrengst van ruim $1,3 miljard mag The Super Mario Bros. Movie zich rekenen tot de financieel succesvolste animatiefilms aller tijden. Een schot in de roos die je vanaf vandaag ook thuis op de buis kunt kijken.

Dat de film in de smaak valt bleek ook al uit de FilmTotaal-recensie. Arjan Welles gaf de animatiefilm van regisseurs Aaron Horvath en Michael Jelenic een mooie vier sterren.

Grote namen
In The Super Mario Bros. Movie komen de broers Mario en Luigi terecht in een magische nieuwe wereld. Ze raken elkaar kwijt. Mario roept de hulp van Princess Peach in om zijn broer terug te vinden.

De stemmen in The Super Mario Bros. Movie komen van onder meer Chris Pratt (Mario), Charlie Day (Luigi), Anya Taylor-Joy (Princess Peach), Keegan-Michael Key (Toad), Jack Black (Bowser), Seth Rogen (Donkey Kong) en Fred Armisen (Cranky Kong).

Lachspieren
In onderstaande clip, exclusief ter beschikking gesteld voor FilmTotaal, van bijna 2,5 minuut spelen Chris Pratt, Charlie Day en Keegan-Michael Key een quiz waarbij hun kennis van het Mario Universum op de proef wordt gesteld.


De film van Nintendo, Illumination en Universal Pictures kun je vanaf vandaag ook thuis op de buis kijken op DVD, Blu-ray, 4K Ultra HD en als digitale aankoop of verhuur.

NieuwsFilm

meest populair