Legendarische ster zorgt voor "nostalgie" op Netflix en wordt sterk bekeken

Legendarische ster zorgt voor "nostalgie" op Netflix en wordt sterk bekeken

The Whitney Houston Movie, wisselende ontvangst.

De Netflix Top 10 is dit weekend verrijkt met een nieuwe biopic over het leven van zangeres Whitney Houston, na een roerig bestaan overleden in 2012. De film Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody komt binnen op de zesde plaats.

De regie lag in handen van Kasi Lemmons en Houston werd gespeeld door actrice Naomi Ackie, bekend uit onder meer Star Wars: The Rise of Skywalker en The End of the F***ing World. Netflix omschrijft de biopic als "uitbundig" en "legendarisch".

Wisselende ontvangst
Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody of I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie staat op 43 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes, maar scoort op Moviemeter weer prima met een 3,25/5. FilmTotaal-recensent Arjan Welles was keihard met slechts 1 ster.

"Een rommelige, conflictvermijdende en overcomplete verbeelding van het leven van een veel te vroeg gestorven superster," aldus Welles.

Nu op Netflix
Wil je de biopic graag zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Dit complexe portret van de ongeëvenaarde Whitney Houston volgt de verbluffende manier waarop de zangeres opklom van koormeisje uit New Jersey tot internationale superster.

NieuwsFilm

meest populair