Kim Feenstra deelt trailer voor aangrijpende film: "not just a movie"

Kim Feenstra deelt trailer voor aangrijpende film: "not just a movie"

Het model roept iedereen op deze film te kijken

In een nieuw bericht op Instagram geeft Kim Feenstra een filmtip aan haar volgers. Het model en actrice raadt iedereen aan om de film Sound of Freedom te gaan kijken. De film zou volgens Feenstra een belangrijk maatschappelijk onderwerp aankaarten.

Feenstra plaatst de trailer van de nieuwe film van acteur en producent Jim Caviezel op Instagram en benadrukt in het bijschrift het belang van de film.

Sound of Freedom
In dit waargebeurde actiedrama speelt Caviezel de rol van Tim Ballard, een voormalig overheidsagent die op een gevaarlijke missie gaat om honderden kinderen die slachtoffer zijn geworden van mensenhandel te redden.

De film van regisseur Alejandro Monteverde die eind vorig jaar in première ging op het Coronado Island Film Festival krijgt volgende maand een wereldwijde release.

"This is not just a movie. This is reality."
In haar Instagrambericht roept Feenstra iedereen op de film te kijken. Ze schrijft: "This is not just a movie. This is reality. Watch till the end! Child trafficking is real." Vervolgens benadrukt ze hoe belangrijk het is om het onderwerp van mensenhandel aan te kaarten. "Als je beseft hoe corrupt het systeem is en hoe dit werkt, dan kan je niet meer weg kijken en je mond dicht houden."



Ze vraagt mensen om de trailer van de film te kijken en massaal te delen. "Als je ergens geen kennis van hebt, zegt dat nog niet dat iets niet bestaat of dat je er voor weg moet blijven kijken. Deel deze trailer."

Release
De film komt op 4 juli uit in de Verenigde Staten. Wanneer de film te zien zal zijn in Nederland, is vooralsnog niet bekend. Bekijk hieronder de trailer.



NieuwsFilm

meest populair