Mads Mikkelsen herenigd met 'Hannibal'-maker voor horrorfilm

Mads Mikkelsen herenigd met 'Hannibal'-maker voor horrorfilm

Dat kan alleen maar creepy worden...

Mads Mikkelsen werd wereldberoemd door zij rol als Hannibal Lecter in de gevierde serie Hannibal, maar mocht deze rol uiteindelijk slechts drie seizoenen vertolken.

Ondanks het feit dat een vierde seizoen nog steeds enkel een gerucht blijft, gaat Mikkelsen wel binnenkort opnieuw samenwerken met Bryan Fuller, de bedenker van de serie.

Van schurk naar held
Mikkelsen is vanaf komende week te zien als de hoofdschurk in Indiana Jones and the Dial of Destiny, maar heeft zijn volgende filmprojecten alweer klaarstaan.

De eerste is de 18e eeuwse dramafilm The Bastard, waarmee Mikkelsen herenigd wordt met de Deense regisseur Nikolaj Arcel. Eerder werkten ze samen aan het bejubelde A Royal Affair.

Een interessante hereniging
Maar daarnaast reist hij ook binnenkort af naar Boedapest voor de opnames van horror-thriller Dust Bunny, die hij samen zal maken met Bryan Fuller.



Fuller maakt zijn filmregiedeuut met de film, die gaat over een acht-jarig meisje dat haar buurman (Mikkelsen) vraagt om haar te helpen het monster onder haar bed te vermoorden. Dit monster zou het gezin van het meisje hebben opgegeten,

Enthousiaste Mads
Mikkelsen deelde zelf het volgende over de rol:

"Zoals je wel kunt raden, wordt dit een prachtige, maar ook gestoorde film. Ik denk niet dat ik er iets over mag zeggen. Het gaat over kinderen, maar met een beetje geluk kunnen kinderen de film ook kijken."

Het is nog onduidelijk wanneer Dust Bunny moet verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair