Schunnige poster voor 'Drive-Away Dolls' zet vol in op het vrouwelijk lichaam

Schunnige poster voor 'Drive-Away Dolls' zet vol in op het vrouwelijk lichaam

Doet een beetje aan de poster van Baby Driver denken.

De stijl van de recent verschenen poster voor Drive-Away Dolls komt redelijk overeen met de stijl die voor Edgar Wrights Baby Driver werd gebruikt. De versie voor de film van Ethan Coen (de helft van de Coen-broers) gaat wel een stappie verder.

Het is natuurlijk maar net wat je in de poster wil zien, maar de positie van de auto en de koplampen is wel wat opvallend gepositioneerd. Check de poster hieronder maar.

Drive-Away Dolls
Drive-Away Dolls is een actiekomedie/thriller met namen als Pedro Pascal, Annie Gonzalez, Margaret Qualley, Geraldine Viswanathan en Matt Damon en volgt de onbevangen vrije geest Jamie (Qualley) en haar ingetogen vriendin Marian (Viswanathan).

De film wordt omschreven als een "chaotische lesbische roadtrip-film" waarin de personages Jamie en Marian starten aan de roadtrip naar Tallahassee in Florida. De trip loopt al snel uit de hand als ze onderweg een groep niet zo professionele criminelen ontmoeten.

Poster
Hieronder zie je het affiche dat naast de roze kleur en het vrouwelijk figuur de subtitel "Een verhaal over twee vrouwen die naar het Zuiden gaan" draagt. En dat doen deze vrouwen in een auto met de koplampen aan, op de poster gepositioneerd op een opvallende plek. Toch?

Bekijk de afbeelding
In september moet Drive-Away Dolls in de wereldwijde bioscoopzalen verschijnen.

Trailer
Hieronder zie je nogmaals de trailer voor Drive-Away Dolls.



NieuwsFilm

meest populair