Deze intieme nieuwe Netflix-film wordt erg sterk bekeken

Deze intieme nieuwe Netflix-film wordt erg sterk bekeken

Het vervolg op het Spaanse A través de mi ventana.

In 2022 verscheen de Spaanse romantische boekverfilming A través de mi ventana (Through My Window) op Netflix en nu is er al het vervolg A través del mar. De film komt gelijk op de vierde plaats binnen in de Netflix Top 10 en dat maakt duidelijk dat de reeks fans heeft.

A través del mar alias Through My Window: Across the Sea werd opnieuw geregisseerd door Marçal Forés en de hoofdrollen zijn weer voor Clara Galle als Raquel en Julio Peña als Ares Hidalgo. Netflix omschrijft de film als "intiem" en "ontroerend".

Matig ontvangen
De ontvangst is helaas niet zo sterk, en dat was bij de eerste film ook al het geval. A través de mi ventana staat na zes recensies nog op nul procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes en de IMDb noteert een 5,0/10 na ruim duizend stemmen. Arjan Welles gaf in zijn recensie twee sterren:

"Uit vermeende angst van de makers hun publiek te verliezen door al te veel serieus gedoe, zetten de personages het maar weer op een feesten, verleiden en seksen. Een tragisch voorval in de slotakte weet dit gevoel niet meer recht te breien. Een prima tussendoortje voor een zwoele zomeravond, al eindigt het in mineur."

Nu op Netflix
Zin in wat intimiteit? Dan vind je A través del mar nu hier op Netflix.


De synopsis: Na een jaar zijn Raquel en Ares herenigd tijdens een zwoele strandreis. Kan hun liefde alles overwinnen ondanks vriendschappelijke flirts en nieuwe onzekerheden?

NieuwsFilm

meest populair