Jennifer Lawrence vindt haar 'sweet spot' met 'No Hard Feelings' en geniet er van

Jennifer Lawrence vindt haar 'sweet spot' met 'No Hard Feelings' en geniet er van

De actrice heeft na deze riskante komedie de smaak te pakken

Het is misschien wel dé komediefilm van deze zomer: No Hard Feelings. De R-rated komedie met Jennifer Lawrence in de hoofdrol wordt massaal bezocht in de bioscoop. De actrice lijkt zelf dan ook behoorlijk enthousiast te zijn over haar rol in deze hilarische film.

In een interview vertelt Lawrence over het plezier dat ze had tijdens het filmen van No Hard Feelings.

De nieuwe ''sweet spot'' van Lawrence
De actrice vertelt dat ze al een lange tijd in een komedie wilde spelen, maar tegelijkertijd niet erg enthousiast werd van het huidige repertoire binnen het genre. "Ik was er nooit op tegen, maar je hebt de films gezien die uitkwamen. Ik wil niets specifieks noemen, maar er is niets grappigs uitgekomen.

Hoewel ze meermaals rollen in komedies heeft afgewezen, laat ze weten ontzettend veel plezier te hebben gehad tijdens het filmen van No Hard Feelings. Ook actrice Cameron Diaz sprak vol lof over de humoristische rol van Lawrence. "Dit is iets waarvoor je geboren bent, harde R-komedies. Het is misschien wel jouw 'sweet spot'," aldus Diaz.

Alleen nog maar komedies?
Lawrence lijkt behoorlijk de smaak te pakken te hebben wat betreft haar intrede in het komediegenre. Zo vertelt ze dat ze zich "zo zelfverzekerd" voelde tijdens het filmen en er een golf van verdriet over haar heen kwam toen het filmen was afgelopen. "Als dat mijn goede plek is, dan wil ik nooit meer iets anders," aldus Lawrence.



No Hard Feelings is nu te zien in de bioscoop. Bekijk hieronder alvast de trailer.



NieuwsFilm

meest populair