Eerste reactie 'Barbie' is duidelijk anders dan je zou verwachten

Eerste reactie 'Barbie' is duidelijk anders dan je zou verwachten

Ken steelt volledig de show.

Mattel-expert Eliana Dockterman gaf als eerste een reactie op het zomerspektakel Barbie en het is niet allemaal rooskleurig.

Barbie wordt na een existentiële crisis uit Barbie World gezet. Ze gaat vervolgens samen met Ken naar de echte wereld om op zoek te gaan naar de zin van het leven en echte schoonheid.

Niet perfect, wel veel plezier
Dockterman schrijft al tien jaar over Mattel en is dus een echte Barbie-expert. In haar Time artikel laat ze weten dat de film zeker niet perfect is, maar dat hij wel bomvol plezier zit.

"Ik kan delen dat het een leuke, maar zelfbewuste film is met tinten Clueless en Legally Blonde. Het zit ook boordevol ideeën en wordt er af en toe door overweldigd... (Ik zal het verhaal van Ken niet verklappen, maar Gosling steelt bijna de show.)"

Ken
Ken is dus blijkbaar belangrijker voor het verhaal dan de slogan "she's everything he's just ken" laat blijken. Veel fans speculeren dat Ryan Gosling's Ken uiteindelijk de slechterik van het verhaal zal zijn.



Cast
Naast Margo Robbie en Ryan Gosling, bevat de film nog veel meer personages van Barbie en Ken. Deze rollen zijn ook weggelegd voor Kate McKinnon, Simu Liu, Emma Mackey, Kingsley ben-Adir, Micheal Cera en America Ferrera.

Barbie is vanaf 19 juli te zien in de bioscoop. Bekijk hieronder de trailer:



NieuwsFilm

meest populair