De geheime rol van Margot Robbie in 'Astroid City' eindelijk bekend en is perfect

De geheime rol van Margot Robbie in 'Astroid City' eindelijk bekend en is perfect

Wes Anderson wilde haar toch iets meer laten doen dan gedacht.

Margot Robbie is al enkele jaren een van de geliefdste en bekendste actrices die er in Hollywood rondloopt. Toch weten maar weinig mensen welke rol zij speelt in de nieuwe film van Wes Anderson, genaamd Asteroid City. Nu is er eindelijk wat meer informatie.

Robbie wist al eerder hoge ogen te gooien in films als The Wolf of Wall Street, I, Tonya en Once Upon a Time in Hollywood om er maar een paar op te noemen. Over niet al te lang zal ze ook te zien zijn in de zomer blockbuster Barbie.

Meer
Daar blijft het niet bij. Ook Anderson wilde met de actrice samenwerken en wist haar te strikken voor zijn nieuwe film, maar ondanks het feit dat we al trailers voorbij hebben zien komen kwam Robbie hier niet in voor. De vraag is dus, wie speelt zij eigenlijk?

Zonder al te veel te verklappen kan er nu gezegd worden dat Robbie geen al te grote en belangrijke rol in Asteroid City heeft. Anderson staat er om bekend elke keer weer een gigantische sterrencast te verzamelen en dat is nu niet anders. Sommigen moeten dus genoegen nemen met een cameo, waaronder dus Robbie.

Rol
Robbie speelt de overleden vrouw van Jason Schwartzmans Jones Hall. Robbie's personage heeft niet eens een naam en zou eigenlijk enkel en alleen te zien zijn op een foto gedurende de hele film, maar uiteindelijk besloten Anderson haar toch enkele minuten te geven. Hoe dit er precies uitziet, daarvoor moet je de film kijken.

Bekijk hieronder nogmaals de trailer.



NieuwsFilm

meest populair