'The Flash' gaat een enorme bak met geld verlies lijden voor Warner Bros.

'The Flash' gaat een enorme bak met geld verlies lijden voor Warner Bros.

Zeker niet waarop DC had gehoopt.

De meeste superheldenfilms scoren normaal gesproken sterk, maar The Flash lijkt dat toch niet te gaan doen. Sterker nog, het lijkt erop dat superheldenstudio DC flink wat verlies gaat lijden met de mega-blockbuster.

Niet iedereen is een fan van de nieuwste film van DC. Ondanks het feit dat de cijfers nog niet eens zo tegenvallen, kan niet hetzelfde gezegd worden van de box-office. Gedurende het eerste weekend haalde de film slechts 55 miljoen dollar op wereldwijd. Het tweede weekend was het slechts nog maar 15,3 miljoen dollar.

Resultaat
Sommige mensen melden nu al dat The Flash gedoemd is om te falen en behoorlijk wat verlies zal lijden. Box-office expert Luiz Fernando zegt nu dat de film wereldwijd in de bioscopen tussen de 280 en 310 miljoen zal ophalen. Niet verkeerd voor kleine producties, maar zeker niet waarop DC gehoopt had.

Fernando gaat zelfs nog verder door te zeggen dat de film het waarschijnlijk beter gedaan zou hebben op streaming. Sterker nog, als The Flash helemaal niet uitgebracht zou zijn geworden, was dit voor DC misschien nog wel 'goedkoper' geweest.

Bekijk hieronder de originele berichten van Fernando.



NieuwsFilm

meest populair