Jennifer Lawrence werd "direct" afgewezen voor grote filmreeks: een jaar later was het wel raak

Jennifer Lawrence werd "direct" afgewezen voor grote filmreeks: een jaar later was het wel raak

De actrice heeft er dan ook zeker geen spijt van.

Jennifer Lawrence is al enige tijd een bekende naam in Hollywood. Dit heeft de actrice voornamelijk te danken aan het megasucces van The Hunger Games, maar wist je dat Lawrence voorheen al haar zinnen had gezet op een andere wereldberoemde franchise?

De actrice wilde namelijk een rol bemachtigen in Twilight, maar blijkbaar verliep dit niet geweldig. Lawrence liep auditie, maar kreeg geen rol aangeboden. Sterker nog, de actrice kreeg helemaal niks meer te horen.

Reactie
Tijdens een recent interview laat Lawrence zich erover uit: "Ik heb inderdaad auditie gedaan voor 'Twilight', maar ze zeiden meteen dat het hem niet zou worden. Ik werd niet eens meer opgebeld. Maar het maakt niet uit. Mijn leven zou heel anders zijn geweest als ik wel in 'Twilight' te zien was".

"Ik bedoel, een jaar later wist ik de hoofdrol te bemachtigen in 'Hunger Games'" Toch had het niet veel gescheeld of Lawrence had deze rol afgewezen. Toen ze erachter kwam hoe groot Twilight was geworden en de druk die hierbij kwam kijken wist ze niet zeker of ze dit ook wel wilde doen.

Maar toch
Zo eindigt de actrice: "Ik had 'Hunger Games' bijna geweigerd omdat 'Twilight' heel erg veel fans had. Fandom kan iets heel moois zijn, maar soms is het ook echt lastig. Het was nooit echt mijn bedoeling om zo beroemd en bekend te worden. Het was best wel lastig om daar in het begin mee weten om te gaan".

NieuwsFilm

meest populair