Acteur Julian Sands definitief dood verklaard nadat hij in januari spoorloos verdween

Acteur Julian Sands definitief dood verklaard nadat hij in januari spoorloos verdween

Zeer tragisch nieuws maar wel eindelijk duidelijkheid.

Afgelopen januari liet de familie van acteur Julian Sands weten dat hij spoorloos was verdwenen tijdens een wandeling in het zuiden van Californië. Nu, vele maanden later, komt het trieste nieuws langs dat hij overleden is.

Er zijn namelijk menselijke resten gevonden in een berggebied in Californië en deze blijken nu dus van Sands te zijn. Andere wandelaars vonden de stoffelijke resten afgelopen zaterdag. Het stoffelijke overschot werd nu ook officieel geïdentificeerd en bevestigt het tragische verhaal dat al enige tijd de ronde deed.

Verhaal
Sands werd op 13 januari als vermist opgegeven. Hij was in zijn eentje een wandeling gaan maken op Mount Baldy, ten oosten van Los Angeles. Dit is echter geen makkelijke klim, want de berg is maar liefst 3068 meter hoog.

De zoektocht naar de acteur was echter allesbehalve makkelijk vanwege het slechte weer. Zo werd de regio waarin Sands verdween lange tijd geteisterd door zware stormen. Op 17 juni werd alweer een achtste zoektocht georganiseerd, maar deze was net zoals de vorige zeven keren niet succesvol.

Carriere
Sands werd geboren in Engeland, Otley. De acteur is vooral bekend dankzij zijn rollen in films als A Room with a View, Warlock en Leaving Las Vegas. Hij was getrouwd met de Amerikaanse schrijfster Evgenia Citkowitz. Samen kregen zij drie kinderen.

NieuwsFilm

meest populair