Eindelijk! 'Spawn'-reboot krijgt concrete releasedatum

Eindelijk! 'Spawn'-reboot krijgt concrete releasedatum

Nu hopen dat dit zo blijft...

In 2017 kregen we te horen dat er een nieuwe Spawn-film zou komen, maar vanaf toen was het akelig stil. Nu is er eindelijk weer eens wat goed nieuws. Zo weten we nu wanneer de film uitkomt!

De originele Spawn-film stamt alweer uit 1997. Daarin zagen we Michael Jai White als voormalig soldaat en huurmoordenaar Al Simmons, die gedood wordt en naar de hel wordt gestuurd.

Hier maakt hij een deal met een van de heersers om terug te keren naar de aarde als de bovennatuurlijke anti-held Spawn, in de hoop om zijn vrouw opnieuw te kunnen zien zien. Bekijk hieronder nogmaals de trailer van het origineel.



Reboot
Helaas werd de film niet erg sterk onthaald. De box-office was dan misschien wel niet verkeerd, Spawn kreeg voornamelijk negatieve recensies van critici. Toch gaat studio Blumhouse het nu opnieuw proberen. Heel erg lang hoeven we ook niet meer te wachten.

Ondanks het feit dat het script nog niet volledig is afgerond, is er wel goede vooruitgang geboekt. Het lijkt er namelijk op dat de nieuwe Spawn zelfs in 2025 te zien zal zijn. De Hollywood-staking van de Writers Guild zou wel nog roet in het eten kunnen gooien.

NieuwsFilm

meest populair