Gal Gadot speelt een "verrukkelijke" Evil Queen in Disney's 'Snow White'

Gal Gadot speelt een "verrukkelijke" Evil Queen in Disney's 'Snow White'

De actrice heeft ervan genoten.

Gal Gadot is al enige jaren een grote naam in Hollywood, al speelt ze wel vaak soortgelijke rollen. Ze is altijd de femme fatale of kan juist enorm goed knokken, maar daar komt met Snow White verandering in.

Terwijl Gadot juist zeker de looks heeft om een prinses te kunnen spelen, kruipt ze voor Disney's nieuwste live action remake juist in de huid van de valse heks. Toch wordt dit volgens de actrice een hele speciale interpretatie.

Wat te verwachten
Gadot, voornamelijk bekend van het Wonder Woman-tweeluik, gaat de schurk van het verhaal spelen, iets dat we niet echt van haar gewend zijn. Zij zal het in de film, net zoals in de animatiefilm, het leven van Sneeuwwitje (Rachel Zegler) behoorlijk lastig maken, maar Gadot heeft hiervan genoten.

Zo zegt de actrice tijdens een recent interview: "Ik heb geen voorkeur wat betreft het spelen van bepaalde personages, maar het was heel erg leuk om de 'Evil Queen' te mogen spelen. Het voelt heel goed aan en het is ook super om deel uit te mogen maken van dit magische sprookje".

Anders
Gadot vervolgt: "Omdat het een musical was, mocht het ook allemaal veel dramatischer. Ik gebruik voor de rol een andere stem en probeerde voor de eerste keer in mijn carrière eens heel andere dingen uit. Het was gewoon een topervaring en ik denk dat jullie er ook allemaal van gaan genieten".

NieuwsFilm

meest populair