Tijdens de opnames van deze film bleef Jennifer Lawrence maar hyperventileren

Tijdens de opnames van deze film bleef Jennifer Lawrence maar hyperventileren

Het team kwam vervolgens met een speciale oplossing.

Jennifer Lawrence is al jarenlang een bekend gezicht in Hollywood. De actrice weet dan ook vaak genoeg hoge ogen te gooien in verschillende projecten, maar voor een film ging ze wel heel erg ver.

Het gaat hier om mother! van Darren Aronofsky. De film vertelt het verhaal van een koppel, die zijn rustige bestaan overhoop gehaald zich worden wanneer allerlei mensen onuitgenodigd hun huis bezoeken en zich gaandeweg steeds minder als gasten beginnen te gedragen.

Lastig
De mysterieuze horrorfilm was voor Lawrence dan ook geen makkelijke opgave. In de film heeft haar personage het behoorlijk lastig. In de nodige scènes voelt zij zich dan ook behoorlijk ellendig door alles wat er gebeurt, maar ook Lawrence kwam hieronder te lijden.

Lawrence wilde haar personage zo overtuigend neer zetten, dat zij zelf op een gegeven moment begon te hyperventileren en hierdoor zelfs een rib brak. De opnames moesten dan ook heel kort worden stilgelegd zodat zij tot haar zinnen kon komen.

Oplossing
De overige crewleden kwamen vervolgens met een oplossing. Zij wisten af van de 'happy place' van de actrice, die in haar huis een tent heeft gevuld met kauwgums en een tv om 'Keeping Up with the Kardashians' te kijken.

Een soortgelijke tent werd dan ook opgesteld en geïnstalleerd in de studio voor de actrice om haar een handje te helpen. Bekijk hieronder nogmaals de trailer van mother!



NieuwsFilm

meest populair