Hoe nu verder met Indiana Jones na 'The Dial of Destiny': regisseur geeft uitleg

Hoe nu verder met Indiana Jones na 'The Dial of Destiny': regisseur geeft uitleg

Indiana was bijna geschiedenis.

Indiana Jones and the Dial of Destiny is Harrison Ford's laatste film in de franchise. Regisseur James Mangold laat weten wat de volgende stap is in Indiana's leven.

Na vijftien jaar kan men eindelijk genieten van de nieuwe Indiana Jones-film. Maar met een gebrek aan een post-credit scene is nu de vraag wat er met Indiana gebeurt na de film.

Indiana Jones bijna dood?
Harrison Ford liet aan EW weten dat Indiana's dood een paar keer ter sprake kwam, maar dat er uiteindelijk niet voor is gekozen.

Mangold voegde daar nog aan toe: "Bij Indiana Jones gaat het niet om zijn dood. Het moest erom gaan dat hij in het reine kwam met deze periode van zijn leven en deze periode van de wereld."

Mangold kon het niet aan
Mangold kon het niet op zijn geweten hebben dat hij degene zou zijn die Indiana vermoord. "Hoe heb ik dat kunnen doen?" Mangold vertelde EW. "Ik denk dat iedereen, vooral omdat ik Logan heb gemaakt en het ook heb geschreven, veel angst had dat ik de iconische beul zou worden."



Dial of Destiny niet het einde
Dat er geen scene is na de aftiteling betekent niet het einde voor de franchise. Een Indiana Jones spin-off-serie is al in de maak bij Disney+.

Indiana Jones and the Dial of Destiny draait nu in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair