De aandelen Apple van Forrest Gump (Tom Hanks): zoveel zijn ze nu waard

De aandelen Apple van Forrest Gump (Tom Hanks): zoveel zijn ze nu waard

Hij zou nu steenrijk zijn!

Tom Hanks heeft natuurlijk al heel wat topfilms gemaakt, maar in de ogen van de nodige filmfanaten is zijn beste werk toch wel Forrest Gump. Niet alleen maakt dit personage behoorlijk wat avonturen mee, hij zou vandaag de dag ook steenrijk geweest zijn.

In de film van Robert Zemeckis maakt Gump behoorlijk wat dingen mee. Hij mag dan wel een simpele jongen zijn met een laag IQ, dit weerhoudt hem er echter niet van om een grote rol te spelen bij enkele belangrijke gebeurtenissen in de Amerikaanse geschiedenis.

Opmerkelijk leven
Zo vecht Gump o.a. mee in Vietnam en ontmoet hij grootheden als Elvis en JFK. Daar blijft het niet bij. Gump blijkt namelijk ook steenrijk te zijn. Sterker nog, Gump zou bij de rijkste mensen ter wereld horen.

Op een gegeven moment in de film zegt luitenant Dan (Gary Sinise) tegen Gump om geld te investeren in Apple aandelen. Samen kopen ze op dat moment 3% van het bedrijf dat nog flink aan het groeien is, maar dat zou vandaag de dag een ongelofelijk fortuin waard zijn.

Steenrijk
Vandaag de dag zijn 3% van Apple namelijk maar liefst 90 miljard dollar waard. Hierdoor horen Gump en Dan bij de rijkste mensen ter wereld. Zo zouden ze op de 13de positie staan. Bekijk hieronder nogmaals de trailer van de topfilm.



NieuwsFilm

meest populair