Na 'Insidious: The Red Door' hoeven we voorlopig geen 'Insidious' meer te verwachten

Na 'Insidious: The Red Door' hoeven we voorlopig geen 'Insidious' meer te verwachten

Slecht nieuws voor de fans...

Heel slecht nieuws voor horrorfans en voornamelijk degenen die gek zijn van de Insidious-reeks. De franchise stopt. Misschien tijdelijk, maar de komende periode hoeven we geen nieuwe Insidious-films te verwachten.

Insidious: The Red Door is net uit en daarmee moeten we ook min of meer afscheid nemen van de reeks. Jason Blum is open over de toekomst van de franchise in een interview met DiscussingFilm.

Laatste
"Je kunt deze Insidious maar beter gaan kijken, want het is de laatste", zegt Blum lachend. "Om een serieuzer antwoord te geven, The Red Door zal de laatste zijn die we een tijdje van Insidious gaan zien."

Gelukkig hoeven we niet meteen veel zorgen te maken: "Het is misschien niet een eeuwige rust, maar het zal zeker een lange rust worden. Dus als iemand over tien jaar met een idee komt, wie weet?"

Geen nummer zes
Plannen voor een vervolg liggen er dan ook helemaal niet meer bij de productiemaatschappij: "Er is geen plan voor nummer zes." Wel kunnen we voorzichtig hopen op ten minste één spin-off: Thread: An Insidious Tale. Hopelijk houdt dat de fan zoet voor de komende tien jaar.



NieuwsFilm

meest populair