Intrigerende nieuwe Netflix-hit barst uit zijn voegen door jaren 80-nostalgie

Intrigerende nieuwe Netflix-hit barst uit zijn voegen door jaren 80-nostalgie

Wham! Wake Me Up Before You Go Go!

De liedjes van Wham! komen nog dagelijks voorbij en kunnen uren in je hoofd blijven hangen. Het duo, bestaande uit George Michael en Andrew Ridgeley, heeft nu zijn eigen Netflix-docu die in één keer bovenaan de Netflix Top 10 staat.

De docu heet simpelweg Wham! en werd geregisseerd door Chris Smith, die recent nog de docu Sr. over de vader van Robert Downey Jr. (Iron Man) opleverde. Netflix omschrijft de documentaire als "intrigerend" en "nostalgisch".

Sterke ontvangst
De docu is er waarschijnlijk ook een om niet te missen. Op de Tomatometer staat Wham! op een sterke 91 procent en het het publiek is het daar meer dan mee eens, gezien de publieksscore van 94 procent.

FilmTotaal-recensent Arjan Welles zag de docu ook, gaf 3 sterren en concludeerde onder meer: "Wat vooral blijft hangen zijn de drang van Michael naar erkenning als serieus liedjesschrijver met complexere thema's als gratis drank op een tropische avond vol feestbeesten. Het wordt aangestipt maar niet uitgewerkt."

Nu op Netflix
Wham! staat sinds afgelopen woensdag op Netflix. Je vindt de docu nu hier op de streamingdienst.


George Michael en Andrew Ridgeley beleefden via interviews en beelden uit het archief opnieuw hun carrière in Wham!, van beste vrienden in de jaren 70 tot popiconen in de jaren 80.

Wake Me Up Before You Go Go!
Resteert uiteraard nog een ding. Hieronder nog even Wake Me Up Before You Go Go!



NieuwsFilm

meest populair